Evgenia: Η γνωστή τραγουδίστρια περιγράφει τον τρόμο που ζει στην Φλόριντα – «Μας περιμένει κάτι, το οποίο δεν έχουμε ξαναζήσει»

Δραματικές στιγμές περνούν οι κάτοικοι στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς ο τυφώνας Μίλτον πλήττει σήμερα, Πέμπτη τη δυτική ακτή με ισχυρές καταιγίδες, με τις τοπικές αρχές να επιβεβαιώνουν τους πρώτους νεκρούς.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Eygenia περιγράφει στην εκπομπή Happy Day τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζουν στην Τάμπα της Φλόριντα, ειδικά όσοι δεν κατάφεραν να εκκενώσουν την περιοχή και να φύγουν μακριά.

«Περιμένουμε κάτι πολύ τρομακτικό. Αυτή τη στιγμή είναι όλα ήρεμα, όπως μπορείτε να δείτε, βρέχει. Μας περιμένει κάτι, το οποίο δεν έχουμε ξαναζήσει. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και να μην πονέσει κανένας. Προσευχηθείτε για εμάς» ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Βρίσκομαι στην Φλόριντα και παρακολουθώ την πορεία του τυφώνα Μίλτον, κατηγορίας 4. Ο Θεός να με βοηθήσει. Δόθηκε εντολή από την αστυνομία να φύγουμε από τα σπίτια μας. Είμαστε χωρισμένοι σε ζώνες, εγώ βρίσκομαι στη ζώνη Β. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε βενζίνη και είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε για κάπου, έχει κίνηση και μπορεί να μείνουμε στους δρόμους. Είναι πιο ασφαλές να μείνω σπίτι. Ελπίζω με τον αέρα να μη φύγει η σκεπή από το σπίτι. Ξέρω που πρέπει να κρυφτώ. Πρέπει να μπαίνουμε σε δωμάτια, χωρίς παράθυρα ή κάτω από έπιπλα για να προστατευτούμε. Είμαι με την 16χρονη κόρη μου, ο γιος μου μένει σε άλλη περιοχή. Υπάρχει φόβος αλλά πάντα είναι απρόβλεπτο» τόνισε η Eygenia.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164