Famagusta: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς του Mega

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Mega, το Famagusta η νέα σειρά που υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Famagusta – Η ιστορία

Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Η νεαρή Χριστίνα τρέχει πανικόβλητη με το μωρό της στην αγκαλιά για να σωθεί από τους τουρκικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει πολύ κοντά της, την ρίχνει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται, το μωρό της έχει χαθεί και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει. Πενήντα χρόνια μετά, η Χριστίνα δεν έχει ξεχάσει εκείνο το μωρό και συνεχίζει να ελπίζει πως επέζησε της τραγωδίας.

Μέσα από την ιστορία της οικογένειας Σέκερη, τα πάθη και τα λάθη όσων την απαρτίζουν και την περιβάλλουν, θα παρακολουθήσουμε την αποκάλυψη της αλήθειας και την αναγέννηση της ζωής μέσα από τον θάνατο.

To TLIFE εξασφάλισε backstage φωτογραφίες από την οικογένεια του Παύλου Σέκερη (Αντρέα Γεωργίου). Πρώην σύζυγός του στη σειρά είναι η Ιφιγένεια Χαραλάμπους (Βασιλική Τρουφάκου), η οποία και είχε στο παρελθόν έντονο πρόβλημα αλκοολισμού, το οποίο την οδήγησε στο διαζύγιο. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αντρίκο (Άγγελος Γεωργίου, ο ανιψιός του Αντρέα).

Ο Παύλος Σέκερης είναι αρχαιολόγος, παθιασμένος με τη δουλειά του. Ένας νέος άνθρωπος γεμάτος επιθυμίες και όνειρα. Έχει έναν γιό, τον Αντρίκο, που υπεραγαπάει. Ο γάμος του με την Ιφιγένεια έχει τελειώσει, όμως κάτι που υπερβαίνει και τους δύο, θα τους ενώσει ξανά.

Δεν του αρέσουν οι εκκρεμότητες και προσπαθεί σε όλους τους τομείς της ζωής του να είναι τακτικός. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το ιδεώδες της οικογένειας, είναι εμβληματικός, σε κάθε έκφανση της ζωής του, που θα βρεθεί σε κίνδυνο.

Μαθαίνει πως πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά του. Παράλληλα, η πρώην σύζυγός του, του προτείνει να είναι ξανά μαζί, για όσο χρόνο του απομένει στη ζωή.

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164