Fipster: Δημόσια συγγνώμη μετά το βίντεο με τη Σούπερ Κική και τις αντιδράσεις – «Ένιωσα πραγματικά άβολα»

Αντιδράσεις για το νέο βίντεο της Σούπερ Κικής στο Youtube στο οποίο συμμετέχει ο Fipster.

Η γνωστή youtuber σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφέρθηκε στον Χρήστο Μάστορα και στη Μαρινέλλα λέγοντας πως  ο “Αλβανός την έφαγε” αφού η τραγουδίστρια πριν καταρρεύσει στο Ηρώδειο, είχε θέσει εκτός συναυλίας τον τραγουδιστή, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται στην ίδια βραδιά. 

Μετά τα σχόλια και τις αντιδράσεις για τον σχολιασμό στο youtuber ο Fipster σε επικοινωνία με την εκπομπή Breakfast@Star ζήτησε δημόσια συγγνώμη. 

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Λανθασμένα, εκείνη την ώρα, ότι κάνοντας αυτό το χιουμοριστικό βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου, θεώρησα έγινε κατανοητό ότι εγώ διαχωρίζω τη θέση μου…

Δεν έγινε κατανοητό μάλλον, δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα και αυτό το σχόλιο γιατί και η Κική δεν έχει ρατσιστικές απόψεις, ούτε υπήρχε κάποια πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Ειρωνευότανε την όλη κατάσταση υπερασπίζοντας τον Χρήστο Μάστορα», είπε ο Fipster. 

«Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί και η Γαρυφαλλιά (σ.σ. σύντροφος Χρ. Μάστορα) είναι καλή μου φίλη, έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ένιωσα πραγματικά άβολα, ζητώ συγγνώμη για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια», κατέληξε για τα σχόλια στο κανάλι της Σούπερ Κικής στο youtube. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164