Site icon TLIFE

GNTM: Αποχώρησε ο Εμμάνουελ! Όσα δεν γνωρίζεις για τη ζωή του γοητευτικού Νιγηριανού (pics,vid)

Έντεκα διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει πλέον μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, μετά τη σημερινή αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελόζιεουα. Το γοητευτικό μοντέλο, μπορεί να ξεχώρισε ήδη από τις auditions του reality μόδας, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική ευθεία και έτσι το όνειρό του να στεφθεί το επόμενο top model της Ελλάδας έληξε άδοξα, μετά το τέλος του αποψινού πλατό.

Στη σημερινή πρόκληση του διαγωνισμού, τα 12 μοντέλα έλαβαν μέρος σε ένα εντυπωσιακό σόου μόδας με άρωμα Woodstock αλλά και Μιλάνο. Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και συμμέτειχαν σε μία “μάχη” πασαρέλας με αρχηγούς τις art directors, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου. Η τελευταία πόζα απαθανατίστηκε στο φακό του Άγγελου Ποταμιάνου και έφτασε στο πλατό για την τελική ετυμηγορία… Δυστυχώς, ο Εμμάνουελ δεν πήρε φωτογραφία από την Βίκυ Καγιά και τέθηκε εκτός GNTM.

Ποιος είναι όμως ο Εμμάνουελ Ελόζιεουα;

Ο Εμμάνουελ είναι 21 ετών, γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του σε ηλικία 5 ετών. Μένει στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σε ηλικία 18 ετών τον εντόπισε ένας φωτογράφος στη γειτονιά του και τον συμβούλευσε να ασχοληθεί με το modelling.

Από τότε έχει μπει σε πρακτορείο και κάνει πλέον φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες για εταιρείες στη Θεσσαλονίκη. Το GNTM είναι η ευκαιρία του να εξελιχθεί ως μοντέλο μέσα από τις δοκιμασίες και να τον μάθει περισσότερο ο κόσμος της μόδας. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει να λύνει γρίφους και puzzles, να κάνει IQ tests και να διαβάζει ιστορία και μυθολογία. 

Δες φωτογραφίες από το προφίλ του στο Instagram:

 

© 2024 tlife.gr