GNTM: Η αγκαλιά της Μαρινέλας με τον Αιμιλιάνο προκάλεσε αντιδράσεις – “Παίζει φασούλα;”

Γεμάτο εκπλήξεις είναι ο φετινός κύκλος του Greece’s Next Top Model! Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στη Μαρινέλα και τον Αιμιλιάνο. Μπορεί όλοι να γνωρίζαμε για το ειδύλλιο της Μαρινέλας με το Σήφη, όμως σήμερα φαίνεται να ήρθε στο φως ακόμα μία συμπάθεια…

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, λοιπόν, η Μαρινέλα χρειάστηκε να σπρώξει τον Αιμιλιάνο μέσα στην πισίνα. Έτσι, η ίδια τον πλησίασε και αφού τον αγκάλιασε και τον χάιδεψε, τον έσπρωξε μέσα στο νερό. Η χημεία των δύο μοντέλων δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και το Γιώργο Καράβα, αλλά ούτε και από τους συμπαίκτες τους. Μάλιστα, η κριτής του GNTM ανέφερε: “Παίζει φασούλα;”.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο Έντουαρντ δήλωσε στην κάμερα: “Το ζευγάρι Αιμιλιάνο και Μαρινέλα έπαιξε λίγο περίεργη μπαλίτσα…Ήταν λίγο σαν αντιπερισπασμός». Στη συνέχεια, ο Ανδρέας μας έλυσε την απορία προσθέτοντας: «Δεν το σώζουν… Νομίζω ότι όλοι το έχουν καταλάβει. Τους έχουν πετύχει μόνους τους, με τον Σήφη, οπότε ότι και να κάνουν το ξέρουν όλοι πλέον».

Η σκηνή, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και από τη Ρασέλ, η οποία ξέρει να μας αφήνει άφωνους με τις ατάκες της: «Τελικά πόσους χαϊδεύει η Μαρινέλα ρε παιδί μου;».

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164