GNTM: “Η Μέγκι είπε στη Ρασέλ – Πήγαινε και πες τις βλακείες που έλεγα εγώ και θα κάνεις σαματά” Βίντεο

Όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται οι διαμάχες μεταξύ των διαγωνιζόμενων του Greece’s Next Top Model. Κατά τη διάρκεια της σημερινής δοκιμασίας προς αποχώρηση οι τόνοι ανέβηκαν και γι’ ακόμα μια φορά είδαμε κάποιους από τους παίκτες να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αιμιλιάνο, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα πάρουν το disavantage και συνεπώς θα φωτογραφηθούν έχοντας μόλις 10 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους. Ο κλήρος έπεσε στον Κωνσταντίνο, την Παρασκευή και τη Λία. Η τελευταία σχολιάζοντας το λόγο που ο Αιμιλιάνο της έδωσε το μειονέκτημα αποκάλυψε ότι το περίμενε, αφού ο ίδιος την είχε κατηγορήσει για την κακή επίδοση της Μαριαγάπης στην τελευταία φωτογράφιση.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους, λοιπόν, η Ρασέλ πετάχτηκε λέγοντας ότι όπως ο Αιμιλιάνο θέλει να προστατέψει την Μαριαγάπη έτσι και ο Ανδρέας θέλησε να προστατέψει τη Λία. Τα λεγόμενα της Ρασέλ εκνεύρισαν πολύ τον Ανδρέα, ο οποίος σχολίασε:

«Γενικά η Ρασέλ είναι ένα άτομο που της αρέσει να ανάβει φωτιές, να λέει τα δικά της. Είναι φίλη με τη Μέγκι από το πρώτο, οπότε ξέρει… Έχουν συζητήσει μεταξύ τους και της είπε “πήγαινε και πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”. Η Ρασέλ δεν έχει έρθει για modeling… Φιλαράκι μου είναι η Λία, δεν θα τη βοηθήσω την κοπέλα;».

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164