ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πολλές φορές έχουμε δει ελληνικές παραγωγές ριάλιτι να περιλαμβάνουν δοκιμασίες που προηγουμένως έχουν προβληθεί από αντίστοιχες παραγωγές του εξωτερικού. Έτσι και στο Greece’s Next Top Model πολλές από τις φωτογραφήσεις – δοκιμασίες αποχώρησης που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες είναι “εμπνευσμένες” από παραγωγές του Next Top Model σε άλλες χώρες.
Στο επεισόδιο της Τρίτης (27-10-2020), οι διαγωνιζόμενοι του GNTM κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε μια υποβρύχια φωτογράφηση. Τα νεαρά μοντέλα έπρεπε αυτή τη φορά να φωτογραφηθούν κάτω από το νερό μιας πισίνας με τα ρούχα ποζάροντας με άνεση υποδυόμενοι ότι κάνουν καθημερινές δραστηριότητες, όπως το να μιλούν στο τηλέφωνο ή να διαβάζουν μια εφημερίδα και άλλα.
Το άγχος και οι στιγμές έντασης ήταν αναπόφευκτα καθώς το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται ολοένα και περισσότερο για τα αγόρια και τα κορίτσια του GNTM. Κάποιοι από τους παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά στη συγκεκριμένη φωτογράφηση απογοητεύοντας τους κριτές, όπως και η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας.
Η υποβρύχια φωτογράφηση του φετινού GNTM εντοπίσαμε πως είναι αντιγραφή από την αντίστοιχη της πολωνικής παραγωγής του Next Top Model. Στο PNTM (Poland’s Next Top Model) η συγκεκριμένη υποβρύχια φωτογράφηση προβλήθηκε στο έκτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν του ριάλιτι μόδας της Πολωνίας. Όπως συνέβη και με τους παίκτες της ελληνικής παραγωγής, το συγκεκριμένο κόνσεπτ είχε δυσκολέψει και τους παίκτες της πολωνικής παραγωγής.
Οι λήψεις των μοντέλων που Poland’s Next Top Model.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ