Site icon TLIFE

Grand Hotel: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές

Ο ANT1 πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης την παρουσίαση του νέου προγράμματος για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025. Μεταξύ των νέων σειρών που αναμένονται από το φθινόπωρο στους δέκτες μας είναι και το Grand Hotel, η πολλά υποσχόμενη μεγάλη παραγωγή μυθοπλασίας του σταθμού με πρωτοκλασάτα ονόματα και πλοκή που θα καθηλώσει.

Η ιστορία μας γυρίζει πίσω στο μακρινό 1925 σε ένα ακριβό ξενοδοχείο στην Κηφισιά. Εκεί ένας απαγορευμένος έρωτας, μία μυστηριώδης εξαφάνιση και μία εγκυμοσύνη έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές των πρωταγωνιστών. Τη σκηνοθεσία του Grand Hotel υπογράφει ο Γιάννης Βασιλειάδης, που μεταξύ άλλων έχει επιμεληθεί σειρές όπως οι «Φιλοδοξίες», «Βέρα στο Δεξί», «Τα Μυστικά της Εδέμ», ενώ πιο πρόσφατες δουλειές του ήταν το «Έλα στη Θέση μου» και ο «Παράδεισος των Κυριών» στον Alpha.

Το σενάριο της σειράς είναι της Δήμητρας Τσόλκα, που έχει συνυπογράψει τα κείμενα για τις σειρές «Το Σόι Σου», «Σπίτι είναι» και «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Παρότι το καστ των ηθοποιών για το Grand Hotel δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρόκειται να δούμε σίγουρα τους Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμο Σκιαδιαρέση, Τάσο Νούσια, Κόρα Καρβούνη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Γιώργο Γεροντιδάκη, Μιχάλη Συριόπουλο και Γιολάντα Καλογεροπούλου.

© 2024 tlife.gr