Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα στον Alpha

To Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει στον Alpha για 11η σεζόν. Η πρεμιέρα έχει δρομολογηθεί, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 7.45.

Αναλυτικότερα, το δελτίο Τύπου του σταθμού αναφέρει:

«Το αγαπημένο μας πρωινό ξύπνημα εδώ και 11 σεζόν, επιστρέφει δυναμικά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με την πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Καθημερινά, στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας καλημερίζει ξανά, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, δίνοντας το έναυσμα για μία χαρούμενη και λαμπερή ημέρα.

Στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, θα βρίσκεται η γνώριμη παρέα φίλων που μας κρατά ευχάριστη συντροφιά τα πρωινά όλα αυτά τα χρόνια. Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Μαζί τους, ο Γιώργος Σατσίδης θα μας μεταφέρει όλα τα hot lifestyle news από το Hollywood κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα ανακαλύπτει και θα μας παρουσιάζει τα viral κι αστεία video του διαδικτύου. Η Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστιάνα Κοχλατζή και η Βιβή Μπουγιούρα θα μας φέρνουν πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 12η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης».

Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:45 π.μ. στον Alpha!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164