Happy Day: Πρεμιέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Πως γίνεται μετά από 11 χρόνια να υπάρχει καρδιοχτύπι;»

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και επίσημα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day είναι η πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή που έκανε πρεμιέρα.

Η παρουσιάστρια που συνεχίζει να λέει τη δική της «καλημέρα» για 11η τηλεοπτική σεζόν μέσα από το Happy Day επέστρεψε με την ομάδα της εμφανώς ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση.

Μετά τους τίτλους αρχής προβλήθηκε ένα βίντεο με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να δοκιμάζονται σε διάφορα αγωνίσματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και την κολύμβηση δείχνοντας πως είναι έτοιμοι να μπουν δυναμικά για ακόμη μια χρονιά στον τηλεοπτικό στίβο,

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την είσοδό της στο τηλεοπτικό πλατό ντυμένη στα κόκκινα και ανέφερε, 

«Μια γλυκιά καλημέρα που μας έλειψε, που περιμένουμε τόσες μέρες να έρθουμε στο πόστο μας, να την πούμε αυτή την καλημέρα, να πιούμε τον καφέ μας. Για μας, αυτό που κάνουμε είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας πια, μας λείπει… Αυτό που έχουμε χτίσει είναι κάτι που δε μπορούμε να αποχωριστούμε. Πως γίνεται μετά από 11 χρόνια να υπάρχει μια γλυκιά αγωνία; Ένα άγχος; Ένα καρδιοχτύπι;.. Σας αγαπάμε, σας ευχαριστούμε και έχουμε βάλει τα δυνατά μας και φέτος να έχουμε μια χρονιά συγκλονιστική» ενώ αμέσως μετά υποδέχτηκε τους συνεργάτες της στο πλατό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164