House of Fame: “Έμεινε” η Ελένη Φουρέιρα με την επική ατάκα του Φοίβου – “Φτιάξτε τα αφού σου αρέσει”

Ο Sion ανέβηκε στη σκηνή του House of Fame το βράδυ της Παρασκευής και ερμήνευσε το τραγούδι “Butterfly”, ενθουσιάζοντας τα περισσότερα μέλη της κριτικής επιτροπής. Ο Φοίβος δεν ικανοποιήθηκε και τόσο από την εμφάνιση του νεαρού καλλιτέχνη και ήρθε σε μια μικρή αντιπαράθεση με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς εκείνη υποστήριξε ότι τα πήγε καλά.

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου της, λοιπόν, ο Φοίβος είπε μια επική ατάκα, προκαλώντας αμηχανία στην παρουσιάστρια. “Ρε Sion δε σου ταιριάζει αυτό το κομμάτι, δεν μου άρεσες καθόλου. Ήσουν υπερβολικός, προσπαθούσε περισσότερο απ΄όσο έπρεπε και δεν ήσουν άνετος. Σου λέω εγώ τι πήρα. Ήταν ατυχής και η τονικότητα που έπιασες στο ραπάρισμά σου. Νομίζω σε αδίκησε το κομμάτι. Ο καθένας πρέπει να δοκιμάζετε σε αυτά που τα πάει καλύτερα”, ανέφερε αρχικά ο Φοίβος.

Η Ελένη Φουρέιρα υποστήριξε τον διαγωνιζόμενο, λέγοντας: “Εγώ θεωρώ ότι ήταν καλός. Εμένα μου άρεσε. Μου αρέσει και ο Sion”. Τότε, ο Φοίβος είπε: “Ε, εντάξει φτιάξτε τα αν σου αρέσει και ο Sion”, με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164