Site icon TLIFE

House of Fame: Ζήλεψε η Μαριάννα τις αγκαλιές Στέφανου – Βένιας και ξέσπασε σε κλάματα

Η Μαριάννα και ο Στέφανος αποτελούν το ζευγάρι του House of Fame, με τη σχέση τους να ξεκινάει την πρώτη εβδομάδα που μπήκαν στο σπίτι της Ακαδημίας.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Live με την Ελένη Φουρέιρα και συγκεκριμένα στο απογευματινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τη Μαριάννα να ξεσπά σε κλάματα. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια φαίνεται πως πλέον ζηλεύει τη σχέση του συντρόφου της με τη Βένια και η αγκαλιά τους στον καναπέ στάθηκε αφορμή για να εκφράσει την ενόχλησή της στο κόκκινο δωμάτιο.

“Ενώ έχουν μία πολύ φιλική σχέση απλά κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το δεις να μοιράζεται, ακόμα και το άγγιγμα. Μένει ότι αυτό που έχεις εσύ δεν είναι ιδιαίτερο αν έχουν πρόσβαση σε αυτό όλοι. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει επίτηδες αλλά το κάνει και χωρίς να το καταλαβαίνει που για εμένα αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Μου δείχνει ότι είναι άτομο που δεν μπορεί να καταλάβει ή δεν σέβεται κάποια πράγματα.

Το πιστεύω ότι η Βένια βλέπει τον Στέφανο σαν μικρός της αδερφό αλλά δεν είναι αδέρφια κι εφόσον ξέρεις ότι ένα άλλο άτομο είναι με ένα άλλο άτομο, μήπως θα έπρεπε να κρατήσεις κάποια προσχήματα; Είναι κοινή λογική, είναι κάποιες αρχές που θα έπρεπε να έχει. Και μετά σκέφτομαι εγώ έχω το πρόβλημα, μήπως εγώ δεν θα έπρεπε να το κοιτάω, μήπως εγώ δεν θα έπρεπε να δίνω σημασία και τα βάζω με εμένα”, ανέφερε η Μαριάννα.

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr