Site icon TLIFE

J2US: Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές – «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής οι μεγάλοι νικητές του J2US για τη φετινή σεζόν.

Το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουλίου ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τους κριτές του J2US και τους φιναλίστ αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές μέσα από τον μεγάλο τελικό. 

Οι Σωτήρης με τον Φειδία,  ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, ο Γιώργος Μαούτζας με την Τάνια Μπρεάζου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ήταν τα ζευγάρια τα οποία διαγωνίστηκαν στον τελικό του J2US.

Στο τέλος της βραδιάς, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής τερμάτισαν στην πρώτη θέση με τον Παραολυμπιονίκη να στέλνει δυνατό μήνυμα αφιερώνοντας το βραβείο του.

«Είναι πολύ συγκινητικό αυτή τη στιγμή για εμάς. Αυτό το βραβείο το αξίζουν όλα τα παιδιά, δεν είναι δικό μας, είναι δικό σας παιδιά, είναι όλων των ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, των ανθρώπων που είναι μειονότητες, των ανθρώπων που έχουν όνειρα, στόχους. Παιδιά αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη ότι μπορείτε να τα καταφέρετε», είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής.

«Εσύ είσαι η απόδειξη αγάπη μου», είπε συγκινημένη η Σοφία Κουρτίδου με την οποία ο Γιάννης Σεβδικαλής είναι ζευγάρι και στη ζωή.

© 2024 tlife.gr