Site icon TLIFE

Live You: Ο Άρης Πορτοσάλτε και η Μαρία Αναστασοπούλου στη νέα καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση

Με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη νέα του καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Live You».

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ANT1 η γνωστή δημοσιογράφος επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, δίνοντας νέο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές στη νέα εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Live You, η καινούργια, καθημερινή εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Πρωταγωνιστές της εκπομπής οι πολίτες, με τις καταγγελίες, τις ιδέες και τις προτάσεις τους. Ό,τι συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, ό,τι προβληματίζει την κοινωνία, είναι Live You και είναι στον ΣΚΑΪ.

Με ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις, το Live You θα συνομιλεί ζωντανά με τους τηλεθεατές, θα αναζητά καθημερινά λύσεις και απαντήσεις, θα ρίχνει φως σε σοβαρά θέματα που καίνε, θα είναι η φωνή όσων πρέπει να ακουστούν. Από τον Σεπτέμβριο, όλες οι εξελίξεις, στο Live You καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr