Mad VMA 2024: Συγκίνησε ο ZAF με την εξομολόγηση του – «Δεν είπα σε κανέναν για τη σωματική και ψυχολογική βία»

Ο ZAF βραβεύτηκε στα χθεσινά Mad VMA για το Video Clip Μπαλάντα για το κομμάτι «Πες». Ο νεαρός τραγουδιστής, αφού παρέλαβε το βραβείο του και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, αποκάλυψε τις τραυματικές του εμπειρίες όταν ήταν μικρότερος, το bullying που είχε δεχθεί και την δύσκολη παιδική ηλικία του.

«Μεγάλωσα σε ένα νοικοκυριό που τα προβλήματα συνεχώς των γονέων και των ανθρώπων γύρω μας ήταν πάντα πολύ πιο σημαντικά από τα δικά μου, γι’ αυτό αναγκάστηκα ως παιδί να μη μοιράζομαι τα προβλήματά μου και τα άγχη μου. Οπότε δεν έλεγα ποτέ για ποιον λόγο γυρνούσα τα μεσημέρια με δάκρυα στα μάτια από το σχολείο και δεν έλεγα ποτέ για ποιον λόγο συμβαίνει ό,τι συμβαίνει», περιέγραψε ο ZAF από τη σκηνή των MAD, παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν είπα σε κανέναν για τον εκφοβισμό, για το bullying, για τη σωματική και ψυχολογική βία. Γύριζα σπίτι, έβαζα τα ακουστικά μου κι εκεί χανόμουν μόνος μου σε έναν μαγικό κόσμο με τη μουσική μου. Εκεί αισθανόμουν ασφαλής και όμορφα, σε έναν κόσμο φτιαγμένο από μένα για μένα», εξομολογείται ο ZAF συγκινημένος.

 

«Αυτό που προσπαθώ να κάνω και αυτό που υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω είναι μουσική για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να νιώσουν αυτό το ασφαλές μέρος και περνάνε πράγματα που πέρασα κι εγώ κάποτε», κατέληξε ο ZAF και δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164