Site icon TLIFE

Marseaux: «Είχα επεισόδια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ – Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία στα 17 μου»

Η Marseaux βρέθηκε καλεσμένη της Άννας Μαρία Βέλλη για την εκπομπή της στο youtube.

Η νεαρή τραγουδίστρια η οποία έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της αλλά και στα σχόλια από τον περίγυρό της για το επαγγελματικό της μέλλον…

«Όταν έφυγε (η μητέρα μου), είχα να αντιμετωπίσω και τον περίγυρο που μου έλεγαν: “Έχεις τόσο ωραίο μυαλό, είναι κρίμα να μην δώσει πανελλήνιες”. Είχα μάθει να με έναν άνθρωπο που να μου λέει: “Πάμε, τέχνη, ό,τι θέλεις να κάνεις”», είπε αρχικά η Marseaux.

«Είχα να αντιμετωπίσω την ελληνική κοινωνία που μου έλεγε “πάρε πτυχίο, γίνει γιατρός” Άσχετα», πρόσθεσε για τα σχόλια που δεχόταν από τους ανθρώπους γύρω της. 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Marseaux αναφέρθηκε στα βουλιμικά επεισόδια.

Έτρωγα τόσο πολύ κάποιες φορές που έκανα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Ξερνούσα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το φούσκωμα.

Είχα επεισόδια. Μπορεί ένα καλοκαίρι να περνούσα κάτι τέτοιο, μετά τον χειμώνα να έφευγε κάπως και μετά να ξαναρχόταν. Μετά τον χαμό της μαμάς μου και τη δεύτερη καραντίνα όμως, εκεί ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό και έφτασα και τα περισσότερα κιλά μου. Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία στα 17.

Έπρεπε να λύσω και το θέμα του φαγητού, να το δω με μία άλλη ματιά, να το απολαμβάνω χωρίς να μου κάνω κακό. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω», εξομολογήθηκε η Marseaux, καλεσμένη στην Άννα Μαρία Βέλλη. 

YouTube video player

© 2024 tlife.gr