Site icon TLIFE

MasterChef: Απασφάλισε ο Ιωάννης για τον “φίλο” του, Διονύση – “Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, το Mystery Box έδωσε τη δυνατότητα στους διαγωνιζόμενους να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τη μαγειρική τους φαντασία στην Ασιατική κουζίνα, δίχως άγχος! Αφού η “γαλαρία” του ριάλιτι μαγειρικής ολοκλήρωσε τη δοκιμασία, άρχισαν τα “καρφιά” ανάμεσα στον Ιωάννη και τον Διονύση, δύο μάγειρες που φαινομενικά έχουν έρθει αρκετά κοντά και έχουν αναπτύξει μια στενή φιλία. 

«Φίλους δεν κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα με τα παιδιά ζούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ώρο. Θα πω ότι είμαστε καλοί γνωστοί. ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι να γίνουμε και φίλοι αλλά εδώ μέσα είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Κολλητοί είναι αυτή η τριάδα στην γαλαρία που κάνει τον θόρυβο, να ακουστεί το μπαμ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης στην κάμερα, με τον “φίλο” του Ιωάννη να απασφαλίζει.

«Όταν μαγειρεύουμε κάνουμε τον θόρυβο, όταν δεν χρειάζεται δεν κάνουμε… Είμαι σε μια φάση του διαγωνισμού που δεν μπορώ να ακούω πολλά λόγια. Γενικά ο Διονύσης είναι πολύ πολυλογάς. Είμαστε ένα team πίσω στην γαλαρία αλλά πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».

 YouTube video player

Είναι αυτό η αρχή του τέλους μιας φιλίας μέσα στο MasterChef;

© 2024 tlife.gr