MasterChef: Αυτό είναι το τεράστιο πλεονέκτημα που αλλάζει τα δεδομένα του διαγωνισμού

Ο Νίκος Σκορδάκης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef, κρατά στα χέρια του την κάρτα ασυλίας αλλά και ένα νέο ανατρεπτικό, για τα έως τώρα δεδομένα, πλεονέκτημα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ως νικητής του Τεστ έχει την ευκαιρία να είναι ο αρχηγός της μιας ομάδας, στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef, ωστόσο σίγουρα δεν περίμενε το τεράστιο πλεονέκτημα που του ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο Νίκος έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει με την ίδια ομάδα που επέλεξε καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο MasterChef.

 

“Εσύ μπορείς να διαμορφώσεις την ομάδα σου με την οποία θα πορευτείς σε όλο τον Διαγωνισμό. Έχεις δικαίωμα αυτή τη στιγμή να κάνεις όποια αλλαγή θέλεις” δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αφήνοντας κόκκαλο όλους τους παίκτες.

Ο ίδιος, αφού διάλεξε το μπλε χρώμα, είχε την ευκαιρία να επιλέξει δέκα άτομα που θα βρίσκονται στην ομάδα του. Πλέον το MasterChef χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα με την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα που θα είναι αντίπαλες μέχρι το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο Νίκος παραχώρησε την αρχηγία του στον Αλέξανδρο Ακριτίδη κι η Κόκκινη επέλεξε ως αρχηγό τον Γιάννη Αυλωνίτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164