Site icon TLIFE

MasterChef: Η άσχημη συμπεριφορά του Γιάννη έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες του και το Twitter – “Είναι ξεφτίλας”

Η πρώτη δοκιμασία του φετινού MasterChef έλαβε τέλος και στο αποψινό επεισόδιο οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους ποια από τις δυο ομάδες πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Η μπλε ομάδα κατάφερε να νικήσει και να απολαύσει ένα λαχταριστό δείπνο από τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι κόκκινοι ηττήθηκαν… βγάζοντας στην επιφάνεια τα πραγματικά τους πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας Γιάννη ότι πρέπει να δώσει σε κάποιον ασυλία, ο παίκτης αποφάσισε… να τη δώσει στον εαυτό του! Όπως ήταν επόμενο, η κίνηση αυτή έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες του, που δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

«Με αυτό το ύφος που έχει, ότι θέλει να είναι ασφαλής και για αυτό κρατά την ασυλία για την πάρτη του, δεν κάνει… Δεν θα νικήσει και δεν θα πάει και πουθενά κιόλας! Το υπογράφω» ξέσπασε ο Πάνος στην κάμερα του MasterChef. “Δεν έχει τα αρχ@δι@ να κάτσει να μαγειρέψει και να δει στα μάτια τους αντιπάλους του».

Σχεδόν όλη η ομάδα τάχθηκε κατά του Ιωάννη και δεν σταμάτησαν να τον κράζουν στην κάμερα. 

Δες τα βίντεο:

 

 

Φυσικά, η συμπεριφορά του Γιάννη δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι χωρίς πολλά πολλά τον δίκασαν και τον έβγαλαν ήδη ως τον πιο μισητό παίκτη του φετινού MasterChef!

Δες τα καλύτερα tweets:

© 2024 tlife.gr