Site icon TLIFE

MasterChef: Ο Στέφανος Σαμανής αποχώρησε αναζητώντας το λάθος που τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού

Εκτός MasterChef 6  ο Στέφανος Σαμανής  μετά από την δοκιμασία αποχώρησης και την αξιολόγηση των τριών κριτών.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef η Τατιάνα Χαρτάτι έκανε την έκπληξη καθώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς, πριν την έναρξη της δοκιμασίας αποχώρησης.

Ωστόσο η δοκιμασία ξεκίνησε κανονικά με τους υπόλοιπους τρεις. Ο Στέφανος Σαμανής, η Αναστασία Ντμίτρουκ και ο Γιώργος Μελανδίνος διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef 6.

YouTube video player

Μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές, οι οποίοι θα είχαν και τον τελικό λόγο. 

Αναστασία και Γιώργος κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι, με τον Στέφανο Σαμανή να αποχαιρετά το σπίτι του MasterChef 6.

Ο Στέφανος Σαμανής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του όπου και ανέφερε: «Με πείραξε που τελείωσε τόσο νωρίς για μένα το παιχνίδι και δεν κατάφερα να δείξω ποιος είναι ο Στέφανος ως μάγειρας γιατί δεν πρόλαβα να βγάλω αυτό που μπορώ.

Δεν γνωρίζω τι πήγε λάθος, αν γνώριζα τι πήγε λάθος θα το έφτιαχνα. Και οι τρεις κριτές είναι οι αγαπημένοι μου», δήλωσε ο Στρέφανος Σαμανής, μη γνωρίζοντας τι έφταιξε στην δοκιμασία αποχώρησης που τον έβγαλε εκτός MasterChef.

 

 

© 2024 tlife.gr