Masterchef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλάζει τα δεδομένα – «Φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα»

Με επιστροφές, ανακοινώσεις και εκπλήξεις, ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για το MasterChef. Οι τρεις κριτές συνάντησαν τους διαγωνιζόμενους στο τρίτο Mystery Box για φέτος.

Προηγήθηκε η επιστροφή του Χριστόφορου Κατσιάνα, ο οποίος συμμετέχει ξανά στο MasterChef 6, παίρνοντας την κενή θέση που άφησε πίσω της η Τατιάνα Χαρτάτι η οποία αποχώρησε οικειοθελώς.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Ανακοίνωσε την αλλαγή στο MasterChef 6

«Πέρυσι είχαμε κάποιες θεματικές εβδομάδες, φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας από το Mystery Box και φτάνοντας μέχρι και το Master Class, όλη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη κάπου… Θα κάνουμε θεματικές εβδομάδες. Και με τι θα ξεκινήσουμε;» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφήνοντας τους παίκτες να σκεφτούν.

Ενώ αργότερα απάντησε: «Θα ξεκινήσουμε με αυτό που αγαπάμε πολύ και αξίζει να τονιστεί, να δούμε να μάθουμε και να θυμηθούμε την ελληνική κουζίνα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το Mystery Box να κρύβει φρέσκα μυρωδικά και ελληνικά προϊόντα. 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164