Site icon TLIFE

Money Drop – Φάνης Μουρατίδης: «Για αρκετά χρόνια βρισκόμουν αντιμέτωπος με μια πρόκληση»

To Money Drop είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha το οποίο έρχεται από τη νέα σεζόν για να δοκιμάσει τις γνώσεις, το θάρρος και την τύχη των παικτών που συμμετέχουν.

Στην παρουσίαση του ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού, θα είναι ο ταλαντούχος Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του, αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή.

«Για αρκετά χρόνια βρίσκομαι αντιμέτωπος με την πρόκληση του να αναλάβω την παρουσίαση σε κάποιο τηλεπαιχνίδι αλλά οι προτεραιότητες και οι συνθήκες της ζωής μου ήταν εντελώς διαφορετικές. Για να κάνεις κάτι θα πρέπει να νιώσεις έτοιμος και μέσα σου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Φάνης Μουρατίδης αναφορικά με το λόγο που δεν παρουσίασε νωρίτερα κάτι τηλεοπτικό.

Ωστόσο, οι ιδανικές συγκυρίες ώστε να πει το «ναι» στην τηλεπαρουσίαση ήρθαν φέτος με το Money Drop: «Φέτος οι συγκυρίες ήταν ιδανικές για να πάρω το κουράγιο και να πω το «ναι», οι άνθρωποι του Alpha και της εταιρείας παραγωγής μου, με έκαναν να νιώσω σίγουρος και ασφαλής να κάνω αυτό το βήμα. Έχω τεράστιο ενθουσιασμό, είναι μια εμπειρία που δεν έχει τύχει να τη ζήσω, είναι η πρώτη φορά και γίνεται σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, αυτό του Alpha».

Το Money Drop αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν, έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο: 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;

Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο Money Drop. Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr