Site icon TLIFE

My Style Rocks: «Είχα καρκίνο και δεν το έμαθε ποτέ κανείς» – Συγκλόνισε η γνωστή fashion blogger Μαρία Παπαγρηγορίου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η 8η σεζόν του My Style Rocks με bootcamp και.. ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Ανάμεσα στις υποψήφιες ήταν ένα γνώριμο πρόσωπο στον χώρο της μόδας.

Η συντάκτρια μόδας, συγγραφέας και blogger Μαρία Παπαγρηγορίου άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή με τη συμμετοχή της στο reality μόδας του ΣΚΑΪ, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης σχολίασε πως διαθέτει περισσότερη εμπειρία από όλους.

«Είμαι σχεδόν 51, θα τα κλείσω τον Νοέμβριο, έχω περάσει αρκετά πράγματα σε αυτή την περίπου μισού αιώνα ζωούλα μου. Μια ιδιαίτερα καθοριστική εμπειρία ήταν το 2018 που είχα περάσει καρκίνο. Δεν το ξέρετε, δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Γι’ αυτό λέω πως η εποχή της εσωστρέφειας τελείωσε. Μετανιώνω και σήμερα που δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Το ήξεραν πέντε άνθρωποι στο σπίτι και δέκα στη δουλειά.

Σήμερα ένας από τους λόγους που είμαι εδώ και θέλω να είμαι εδώ, είναι πως θέλω να πω αυτό στους ανθρώπους που μάχονται και πάνε στο νοσοκομείο. Όταν πήγα να κάνω την αφαίρεση, γιατί είμαι με ένα νεφρό, είχα καρκίνο στο νεφρό, την ώρα που με έβαζε η αποκλειστική σε δωμάτιο, φανταζόμουν ότι έκανα check in σε ένα spa εκείνη την ώρα για να την παλέψω. Και την πάλεψα μια χαρά» αποκάλυψε η Μαρία Παπαγρηγορίου.

 

«Το delulu χρειάζεται μερικές φορές. Μερικές φορές αποδίδει κιόλας, έχει αποτέλεσμα σίγουρα. Κάποιες εμπειρίες σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα πρέπει να ιεραρχηθούν σωστά» συμπλήρωσε η παίκτρια του My Style Rocks.

© 2024 tlife.gr