Site icon TLIFE

Playmate: Τι οδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψή της σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί σε πρώην μοντέλο και Playmate, καθώς η ίδια παραβίασε την δικαστική απόφαση που αφορούσε στην επιμέλεια των δυο παιδιών της, την οποία είχε κερδίσει αποκλειστικά ο πατέρας τους.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έφερε στο φως η δημοσιογράφος, Κατερίνα Νώντα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η καλλονή συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 28/9 από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σε AirBnb που είχε νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Η επιμέλεια των παιδιών είχε περάσει αποκλειστικά στον πρώην σύζυγό της και εκείνος δύναται να τα πάρει στο εξωτερικό, όπου και διαμένει μόνιμα. Ο πατέρας των παιδιών είναι ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων στο εξωτερικό. 

Μάλιστα, η Playmate κρυβόταν με τα παιδιά της στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και δέκα ημέρες. 

Διάβασε επίσης: Αυτή είναι η Playmate που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

 

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και με την βοήθεια και του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφεραν οι αστυνομικοί να την εντοπίσουν μέσω ηλεκτρονικών ιχνών των εφαρμογών, του στίγματος αλλά και των πλατφορμών ενοικίασης διαμερισμάτων.

Η πρώην εστεμμένη κρατείται στην ΓΑΔΑ, στον 8ο όροφο, στο Τμήμα Ανηλίκων, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Τα παιδιά έχουν παραδοθεί στον πατέρα τους, ο οποίος έχει και την αποκλειστική επιμέλεια.

© 2024 tlife.gr