Site icon TLIFE

Snik: Το «καρφί» για τον Light – «Να μιλήσετε στον άλλον που είναι φθηνός»

Τον Snik συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τράπερ, ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια του Κυριάκου Βελόπουλου για τους τράπερς ενώ έριξε και το καρφί του για τον Light.

«Είναι όλα όμορφα, γυρνάμε από ταξίδι! Όλο ταξίδια είμαι, πάντα χρειάζονται. Θα έχουμε πολλά νέα τραγούδια. Ήρθες να σου πω κανένα ανέκδοτο;», είπε αρχικά ο Snik.

Σε ερώτηση για τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο Snik απάντησε: «Ο Βερόπουλος; Εγώ νόμιζα ότι αυτός είναι σούπερ μάρκετ. Τι είναι αυτός; Εγώ ξέρω τον Βερόπουλο που ψώνιζα μικρός με την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια, ο Snik έριξε το «καρφί» του για τον Light: «Άλλος ράπερ ζήτησε 5.000 ευρώ, εγώ πήγα στο Ντουμπάι μία μέρα για να φάω. Πηγαίνετε να μιλήσετε στον άλλον που είναι φθηνός».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Light είχε πει: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κύριο Βελόπουλο. Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές δώστε μου 5.000€ και θα βγω να μιλήσω. Δεν αστειεύομαι για το θέμα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός με τα οικονομικά μου».

© 2024 tlife.gr