Exclusive!

Style Me Up: Οι πρωταγωνιστές του show φωτογραφίζονται λίγο πριν την πρεμιέρα (pics)

Το “Style Me Up” έρχεται την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv και αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα στη μεσημεριανή ζώνη. Πρόκειται για ένα καθημερινό παιχνίδι μόδας, μεταμορφώσεων και αλλαγής στυλ, το οποίο θα παρακινεί γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

Στο τιμόνι του συναρπαστικού παιχνιδιού στιλιστικών μεταμορφώσεων θα βρίσκεται η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είναι άκρως ενθουσιασμένη για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα. Η κριτική επιτροπή του «Style Me Up» θα αποτελείται από τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Ο βασικ΄ςο τους στόχος είναι να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται!

Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς. Παρουσιάστρια, κριτική επιτροπή και συντελεστές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό πυρετώδεις προετοιμασίες και γυρίσματα και παρά την κούραση όλοι είναι χαρούμενοι και ευδιάθετοι. Μετά από σκληρή δουλειά και πολύωρα γυρίσματα, είναι έτοιμοι να μας δείξουν ένα μοναδικό τηλεοπτικό αποτέλεσμα, αυτή τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 14:45 το μεσημέρι. 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, βρέθηκε στα γυρίσματα και απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές του “Style Me Up” λίγο πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού στο Open Tv. Η Μαρία Μπακοδήμου, η κριτική επιτροπή (Υβόννη Μπόσνιακ – Δημήτρης Αλεξάνδρου – Γιάννης Λάσκος) και ο beauty expert Τρύφωνας Σαμαράς πόζαραν αποκλειστικά για το TLIFE, φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό τους. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι τόσο για το νέο επαγγελματικό βήμα τους, όσο και για το αποτέλεσμα που θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Το κλίμα μεταξύ τους είναι άψογο καθώς όλοι τους γνωρίζονταν από πριν και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Τα πειράγματα μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν και η χημεία τους θα φανεί στον αέρα σίγουρα!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164