Sunny Μπαλτζή για Απόστολο Λύτρα: «Δε θα επιδίωκα να συναντηθώ μαζί του – Η Σοφία Πολυζωγοπούλου έπραξε όπως έπρεπε»

Η Sunny Μπαλτζή μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα. Η τραγουδοποιός γνωρίζει προσωπικά το ζευγάρι και τόνισε πως θα ήθελε να κάνει μια αγκαλιά στην 37χρονη δικηγόρο.

«Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που έχει συμβεί. Εννοείται πως είμαι με το θύμα. Υπάρχουν παιδιά από πίσω που αυτή τη στιγμή δεν έχουν στήριγμα. Το θέμα έχει εξαντληθεί και έχει μετατοπιστεί στις δικαστικές αίθουσες. Ποτέ δεν είχε δώσει δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, χαμηλών τόνων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν σπίτι τους οι άνθρωποι. Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις παρέα με κάποιον που βγάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δεν θα επιδίωκα να συναντηθώ μαζί του, αλλά δεν θα είχα ακραία συμπεριφορά απέναντί του» εξομολογήθηκε η Sunny Μπαλτζή.

Σε σχέση με το θύμα κι σύζυγο του Απόστολο Λύτρα, η Sunny Μπαλτζή είπε: «Θα ήθελα να της κάνω μία αγκαλιά. Σε αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να πεις κάτι. Έπραξε όπως έπρεπε. Ευτυχώς οι γιατροί έκαναν το καθήκον τους και αυτό είναι θετικό».

Δες αναλυτικά τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164