Site icon TLIFE

Super Κατερίνα: Ένταση με Ανδρέα Μικρούτσικο και Γιάννη Πουλόπουλο: «Κάνε μου τη χάρη»

Οι τόνοι ανέβηκαν για ακόμη μια φορά το πρωί της Παρασκευής 1/12 στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αφορμή στάθηκε ένας συσχετισμός του Ανδρέα Μικρούτσικου του “καθηγητή α και καθηγητή β” με τον τίτλο “γονέας α και γονέας β”, με τον οποίο ο Γιάννης Πουλόπουλος διαφώνησε λέγοντας, «Ατυχές λίγο το παράδειγμα».

«Γιάννη, θα σου έλεγα, αλλά έχει η τηλεόραση ραδιοτηλεοπτικό» απάντησε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εντάξει κι εμένα δε μου άρεσε» είπε από τη δική της πλευρά η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά σε ακόμα πιο έντονο ύφος, «Όχι, στον Γιάννη το λέω. Γύρνα λίγο τη σελίδα. Δε θα μου μάθεις εμένα το political correct».

«Μην υψώνεις τον τόνο της φωνής σου» του επισήμανε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου που είπε,  «Θα στον υψώσω για να μάθεις να μου λες ότι δε σου αρέσει. Βάλε να δεις την εκπομπή με τη συνέντευξη που έδωσα στον Ψινάκη, να δεις τι παθαίνει το politcal correct από προσωπικότητες που έχουν την άποψή τους και την ισχύ τους. Και να μου δικαιολογήσεις τους 200 χιλιάδες που το είδαν σε μια ώρα και γράφανε από κάτω “μπράβο και μπράβο”. Θα μου κολλήσεις τώρα το political correct επειδή είπα “καθηγητής α και καθηγητής β” και μου θύμισε το “γονέας α και γονέας β”… Αυτά τα Political correct αλλού Γιαννάκη. Γύρνα τη σελίδα. Κάνε μου τη χάρη. Έχεις εδώ και ένα μήνα εντεταλμένη υπηρεσία να με κουρδίζεις».

«Τώρα αλήθεια; Από ποιον;» του ανταπάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να καταλήγει,  «Το χειρότερο θα είναι από τη συνείδησή σου».

© 2024 tlife.gr