Survivor 2024: Πεπεισμένη για τον τελικό η Κατερίνα Δαλάκα – Οι πόνοι, η αγωνία και ο πρώτος υποψήφιος

Στον στίβο μάχης μπήκαν για άλλη μια φορά οι παίκτες του Survivor 2024 διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού η Κατερίνα Δαλάκα παρουσιάστηκε αρκετά ταλαιπωρημένη έχοντας δέσει το αριστερό της χέρι προκειμένου να ξεκουράσει μετά από έντονους πόνους.

«Όταν αφήνω κάτω το χέρι μου ελεύθερο με πονάει πάρα πολύ, οπότε λίγο το προστατεύω. Ευτυχώς είναι το αριστερό χέρι και δεν είναι το δεξί που ρίχνω τις βολές. Τώρα θα κάνω και κάποιες εξετάσεις, ελπίζω να είναι όλα καλά. Πονάω πολύ στις κινήσεις, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί έχω φτάσει στην τελική ευθεία», είπε η Κατερίνα Δαλάκα πεπεισμένη για τον μεγάλο τελικό.

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα και έτσι πέρασε στη διαδικασία ψηφοφορίας. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα ο Χριστόφορος Ταξίδης.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ο μοναδικός, απέναντί μου έχω την Κατερίνα και τον Γιώργο, αν γινόταν κάτι άλλο δεν θα ήταν καθόλου ανταγωνιστικό αλλά θα ήταν με άλλα κριτήρια. Την έχω συνηθίσει τη διαδικασία, κάθε εβδομάδα γίνονται πάνω – κάτω τα ίδια. Θα πάμε σε μια μονομαχία, οπότε περιμένω να δω και τους υπόλοιπους», ανέφερε στο Survivor 2024 ο Χριστόφορος Ταξίδης ο οποίος για άλλη μια φορά είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164