Site icon TLIFE

Survivor All Star: Απειλεί με αποχώρηση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ»

Μπλε και κόκκινη ομάδα ζουν πλέον μαζί κάτω από την ίδια καλύβα μετά το μεγάλο πάρτι της ένωσης στο Survivor All Star.

Στο νέο επεισόδιο του βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για τη νέα συμβίωση στο Survivor All Star, κάτι το οποίο σχολίασαν και οι υπόλοιποι παίκτες.

«Παρατήρησα τη Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι οι πρώτοι που φεύγουν από την καλύβα και να πηγαίνουν προς τη θάλασσα και γενικά να φεύγουν από τους κόκκινους και από τους μπλε και να πηγαίνουν λίγο να ηρεμίσουν και να χαλαρώσουν. Δεν θέλανε την παρέα μας;», ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Δεν μπορώ με τίποτα εδώ πέρα, πνίγομαι πραγματικά. Κατεβήκαμε κάτω στην παραλία με τον Σάκη και εκείνος τα ίδια αισθάνεται! Πάλι καλά που έχω τον Σάκη, έναν άνθρωπο να μιλάω και να συνεννοούμαι», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Με τον Σάκη Κατσούλη να απαντά: «Άτομα τα οποία έχουν έρθει σε τεράστια κόντρα, ξαφνικά μετά από μία βραδιά που φάγαμε και ακούσαμε μουσική ξεχάστηκαν. Εγώ δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να αφήσω πίσω σημαντικά γεγονότα και κόντρες προς το πρόσωπό μου και πάρα πολλά που έχω μάθει», είπε ενοχλημένος.

Ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράστηκε τις σκέψεις της απειλώντας με αποχώρηση: «Αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού πραγματικά εμένα δεν με βοηθάει και δεν ξέρω εάν θα μου βγει και σε καλό γιατί μπορεί να τα βροντήξω έτσι όμως είμαι και να εξαφανιστώ», είπε η παίκτρια του Survivor All Star.

© 2024 tlife.gr