Survivor All Star: Τα απίστευτα σχόλια του Μαρτίκα για την Σταυρούλα – «Απ’ την Αθήνα κάνεις στόρι στα μαγαζιά του Σάκη»

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει γίνει έξαλλος με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor All Star, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο εκείνη τον «πρόδωσε» ψηφίζοντάς τον υποψήφιο για αποχώρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, ο Σπύρος Μαρτίκας ξεκίνησε με έναν ηπιότερο σχολιασμό και στην συνέχεια εκτόξευσε προσβολές, αναφέροντας ότι η Σταυρούλα έκανε τα πάντα πριν μπει στο παιχνίδι για να παραμείνει.

«Λυπάμαι Σταυρούλα μου λυπάμαι για τη συμπεριφορά σου… Από την Αθήνα κιόλας έχεις επισκεφτεί το μαγαζί του Σάκη τρεις φορές από το story σου φάνηκε. Κουνάς την ουρίτσα σου στα μπατζάκια όλων των μεγάλων παικτών από τα γραφεία πριν ξεκινήσουμε ακόμα. Δεν μιλάς στο Στάθη…

Έχεις απομονώσει τον Στάθη που σε στήριξε τόσο πολύ γιατί θεωρείς ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε κάποια μεγάλα ονόματα εδώ μέσα θα κρατηθείς σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς από μόνη σου να σταθείς ….πρέπει ή να γλείψεις ή να προδώσεις έτσι θα σταθείς.

Ο κόσμος όμως πέρσι με το που με πρόδωσες την επόμενη εβδομάδα σε απέβαλε. Λυπάμαι που το κάνεις αυτό γιατί σε εκτίμησα λάθος. Όσο καλά σου είχα κάνει πέρσι αυτά δεν εκτίμησες αυτό με πείραξε και παρασύρθηκε από την πρόταση της Ευρυδίκης και συμφώνησες να μου ρίξει και εμένα μία ψήφο» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164