Site icon TLIFE

Survivor – O Σάκης Κατσούλης ανέβηκε στη σκηνή και η Μαριαλένα λικνίστηκε στους ρυθμούς του “τέλειου άντρα”

Το ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του φετινού πάρτι ένωσης στο Survivor δεν είναι άλλο από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη οι οποίοι στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι για δυο χρόνια και οι δρόμοι τους χώρισαν λίγους μήνες πριν εκείνη μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από τη μέρα που ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει να κάνουν λόγο για επανασύνδεση παρά το γεγονός πως η Μαριαλένα έχει δηλώσει ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Αφού λοιπόν στην ένωση είδαμε πρώτα τη Μαριαλένα να τραγουδά το “Αγοράκι μου” με τα βλέμματα στον Σάκη Κατσούλη να δίνουν και να παίρνουν, στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε εκείνος και το τραγούδι που επέλεξε να πει είναι το “Ο τέλειος άντρας”. (δες εδώ τι έγινε στην εμφάνιση της Μαριαλένας)

Ο Σάκης συχνά πυκνά έριχνε αρκετές ματιές στην πρώην σύντροφό του ενώ εκείνη λίγα μέτρα πιο μακριά λικνιζόταν στο ρυθμό με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της χαρίζοντάς του στο τέλος ένα δεκάρι δίπλα στο οποίο είχε ζωγραφίσει μια καρδία.

© 2024 tlife.gr