Survivor: Απόλυτος ο Μαρτίκας για την Κάτια Ταραμπάνκο – «Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει»

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μάσησε τα λόγια του για την Κάτια Ταραμπάνκο, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

«Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνά κανείς πέρυσι πως η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό, που είχε προκαλέσει η ίδια είχε όλη την ομάδα αντιμέτωπη απέναντί της.

Σαφώς υπάρχουν κι αποδείξεις, σαφώς επτά άτομα από την ομάδα μου δεν είμαστε τρελοί, σαφώς και περιμέναμε τόσο καιρό να το επιβεβαιώσουν όλοι ξεχωριστά και μόνοι του ο καθένας. Σαφώς αυτό που έγινε χθες, ήταν θέμα χρόνου να γίνει γιατί όλοι το ξέραμε. Μόλις συνειδητοποίησαν πως όλη η ομάδα ήξερε τι έκαναν οι τρεις τους τόσο καιρό, αμέσως το γύρισαν χθες» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας, κατακεραυνώνοντας έτσι την Κάτια Ταραμπάνκο.

Δες το βίντεο:

 

Λίγο πιο πριν, η συμπαίκτριά του, Σοφιάνα Αβραμάκη τα «έβαλε» μαζί του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρώτα ξεφτιλιστήκατε στα μάτια μας, δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν πέσαμε από τα σύννεφα για μερικούς. Στη συνέχεια ξεφτιλιστήκατε στα μάτια του κόσμου γιατί όλα αυτά που είπατε, καταγράφηκαν. Στο τέλος κερασάκι στην τούρτα ξεφτιλιστήκατε και στην αντίπαλη ομάδα.

Πού πας ρε Καραμήτρο χωρίς αποδείξεις; Δηλαδή Σπύρο μου ειδικά εσύ και που σου αρέσει να το λες αυτήν τη λέξη, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Να πω ότι είσαι κανένα παιδάκι σαν τον Σάββα. Είσαι 45 χρονών άντρας, σοβαρός, με τις δουλειές και χωρίς αποδείξεις και κατηγορείς έναν άνθρωπο κλέφτη. Ξέρεις τι σημαίνει κλέφτης;».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164