Survivor – Άρης Σοιλέδης: Η Μαρία Αντωνά ξεκαθαρίζει για την αμοιβή του συντρόφου της

Τη Μαρία Αντωνά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Άννα Ζηρδέλη. Η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη, στη γνωριμία του με κάποιους από τους υπόλοιπους συμπαίκτες και απάντησε για τα χρήματα που παίρνει.

«Όντως, υπάρχει μία γνωριμία έξω από το παιχνίδι. Το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα των Μαχητών! Υπάρχουν πολλά παιδιά που γνωρίζουμε ότι είναι φίλοι. Αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα ότι φταίει κάποιος παίκτης, νομίζω ότι η παραγωγή είναι αυτή που κάνει το κάστινγκ και επιλέγει ποιος θα μπει» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Για το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη με τη Βρισήιδα Ανδριώτου, σημείωσε πως «έχουμε δει κάποιες καταστάσεις που όλοι χάνουν την υπομονή και το κουράγιο τους. Σε έναν καβγά με τη Βρισηίδα είδαμε ότι ο Άρης το διαχειρίστηκε λίγο καλύτερα και είχε η Βρισηίδα το ξέσπασμά της. Σε έναν μελλοντικό μπορεί να γίνει κάτι αντίθετο… Τα παιδιά είναι όλη τη μέρα μαζί. Όλοι μέρα στην ημέρα μπορεί να έχουμε μία ένταση ή ένα ξέσπασμα.

Βλέπω ένα παιδί που είναι δίκαιο, σκέφτεται αγωνιστικά και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι ακόμη και τώρα που έχει την ατομική ασυλία θα ψηφίσει για το καλό της ομάδας και όχι με βάση το ποιος είναι φίλος του».

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να παίρνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα στο Survivor, η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για υπερβολές. «Ο καθένας κάνει το δικό του deal και διαπραγματεύεται τον εαυτό του, όσο καλύτερα μπορεί. Ο Άρης έχει πάει εκεί για εμάς, το έχει πει ότι το κάνει για εμάς και για τη σχέση μας» δήλωσε η Μαρία Αντωνά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164