Site icon TLIFE

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε με την κόκκινη ομάδα να είναι εκείνη που οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού καλούμενη να υποδείξει έναν παίκτη της προς αποχώρηση. Οι κόκκινοι, αν και προσπάθησαν στον στίβο μάχης να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, τελικά δεν τα κατάφεραν και έχασαν με μεγάλοι διαφορά από τους αντιπάλους τους. 

Στο συμβούλιο, οι ένταση που υπήρχε ανάμεσα στους παίκτες ήταν μεγάλη με τους μισούς να παίρνουν το μέρος του Τριαντάφυλλου και τους άλλους μισούς το μέρος της Ανθής ενώ ένταση υπήρξε και με τη Σοφία αλλά και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Γιώργος Λιανός σε ρόλο διαιτητή προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ λίγο μετά οι παίκτες κλήθηκαν να πάνε στην κάλπη και να υποδείξουν έναν από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Αυτή που συγκέντρωσε τελικά τους περισσότερους ψήφους είναι η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε το γεγονός πως στοχοποιείται η οικογένειά της είναι κάτι που την ενοχλεί ιδιαίτερα.

Να θυμίσουμε πως στο αυριανό συμβούλιο η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία θα κληθεί να υποδείξει ακόμη έναν συμπαίκτη της υποψήφιο προς αποχώρηση.

© 2024 tlife.gr