Survivor: Δάκρυα χαράς και συγκίνησης για τους μπλε στο έπαθλο επικοινωνίας

Μπορεί μέχρι σήμερα, κάθε Δευτέρα, οι παίκτες του Survivor να αγωνίζονταν για να διεκδικήσουν το έπαθλο της ασυλίας, όμως σήμερα αυτό άλλαξε. Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι απόψε η νικήτρια ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τυχερή της υπόθεσης ήταν η μπλε ομάδα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι και η Καρολίνα Καλύβα έδωσαν το 100% του εαυτού τους, καταφέρνοντας να επικρατήσουν έναντι των κόκκινων. Έτσι, οι τέσσερις παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μίλησαν με τους αγαπημένους τους, μετά από καιρό.

Ο Κόρο ήταν ο μόνος που είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη σύντροφό του, Τίνα, αλλά και με τον φίλο του, Γιώργο, έπειτα από 5,5 μήνες. Ο Ασημακόπουλος είδε σε βίντεο τρεις φίλες του, οι οποίες του μετέφεραν τη θετική τους ενέργεια.

Ο Ηλίας επικοινώνησε με τους κολλητούς του, αλλά και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, στο άκουσμα της οποίας… πλάνταξε στο κλάμα. Η Καρολίνα μίλησε με τον μπαμπά και τον αδερφό της και “λύγισε”, αφού της έχουν λείψει πολύ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164