Site icon TLIFE

Survivor: Δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο – Οι καυγάδες που «ταρακούνησαν» το ριάλιτι

Μαχητές και Διάσημοι συμπληρώνουν δύο μήνες στο Survivor με προσθήκες παικτών, αλλά και αποχωρήσεις που ξάφνιασαν το τηλεοπτικό κοινό.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα το τοπίο έμοιαζε βομβαρδισμένο στην παραλία με τους Διάσημους. Όλα ξεκίνησαν με τις αφίξεις των νέων παικτών. Σάκης Αρσενίου και Τάκης Καραγκούνιας «ταρακούνησαν» το ριάλιτι, μετά από έντονο καυγά για στρατηγικές πίσω από την ψηφοφορία.

Η ατάκα του τραγουδιστή για τα… παντελόνια του συμπαίκτη, ήταν το αποκορύφωμα του καυγά, καθώς οι δυο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Survivor: Σάκης Αρσενίου – Τάκης Καταγκούνιας

Είχε προηγηθεί ο πρώτος τους καυγάς στον Άγιο Δομίνικο λίγο μετά την άφιξή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Τάκης και Σάκης από την πρώτη στιγμή στο Survivor φάνηκε πως δεν θα τα πάνε καθόλου καλά οι δυο τους.

Η αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου άλλαξε και πάλι στο σκηνικό στην παραλία με τους διάσημους παίκτες.

Survivor – Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε

Ένα χρόνο μετά την πρώτη της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στο Survivor για να ολοκληρώσει τον κύκλο της στο παιχνίδι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες. Και μπορεί για την ώρα να μην την έχουμε δει να συμμετέχει σε αρκετές εντάσεις, ο χαρακτηρισμός της «κλέφτρας» ήταν αρκετός για να προκαλέσει την οργή της.

Survivor – Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μασάει τα λόγια της

Το γνωστό μοντέλο πρόσφατα ήρθε σε σύγκρουση με τον Άρη Σοϊλέδη στην παραλία με τους Διάσημους παίκτες. Ο καυγάς τους μάλιστα έκανε την Βρισηίδα να βγει εκτός εαυτού, ξεσπώντας αργότερα σε κλάματα.

Πρόσφατα, Βρισηίδα Ανδριώτου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξέσπασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το ντεμπούτο της Βρισηίδας στο Survivor συνοδεύτηκε με ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Σε ένα από τα πρώτα αγωνίσματα το γνωστό μοντέλο ξέσπασε κατά της παίκτριας που ανήκει στην αντίπαλη ομάδα, κατηγορώντας τη για παραβίαση των κανόνων.

Survivor – Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα Κουρεντή

Αναμφίβολα το πρώτο ειδύλλιο του φετινού Survivor ήταν ανάμεσα στον  Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή. Μπορεί τον τελευταίο καιρό τα πράγματα να έχουν ηρεμίσει ανάμεσά τους, ωστόσο ο 27χρονος αγρότης, έδωσε τέλος στο φλερτ με την ηθοποιό, όταν ενημερώθηκε για την σχέση της με τον John Lygno.

«Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν John. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα», δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ακολούθησε μια αμήχανη στιγμή για τη Μυριέλλα Κουρεντή να ζητά μια ευκαιρία προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Κατσαούνη, κάτι που εκείνος αρνήθηκε μπροστά σε όλους.

Survivor – Ένας Βαλάντης γεμάτος εκρήξεις

Η αποχώρησή του έκανε τους Διάσημους παίκτες να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς. Ο Βαλάντης μετρά τις περισσότερες εκρήξεις στο φετινό Survivor. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και το ξέσπασμά τους στην παραλία ήταν μόνο η αρχή…

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής παρακολουθώντας το ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή τα έβαλε με την ηθοποιό για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα προσωπικά της, μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη συντρόφου.

«Άντε ρε δεν ντρέπεσαι λίγο; Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες; Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν ντρέπεσαι; Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ! Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις, εσύ εμένα! Έχεις γκόμενο έξω και σαλιαρίζεις εδώ μέσα. Σε σιχάθηκα», ήταν μερικά από όσα έσυρε ο Βαλάντης στη Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor: Η στιγμή που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατέρρευσε

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει συμμετάσχει σε άγριο καυγά με παίκτη του Survivor, ωστόσο η στιγμή της αποχώρησης της Αθηνάς Ευμορφιάδη ήταν «βόμβα» για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την οποία η πυγμάχος είχε έρθει αρκετά κοντά. Την στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Αθηνάς, η Ευρυδίκη κατέρρευσε με λυγμούς.

Οι εκπλήξεις στο Survivor δεν σταματούν. Ο δρόμος για τον μεγάλο τελικό είναι μακρύς, ενώ η υπομονή και η σωματική δύναμη των παικτών εξαντλούνται καθημερινά. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τέλους;

© 2024 tlife.gr