Survivor: «Εκείνη την ώρα είπα πως δεν μπορεί να το άκουσα αυτό από την Μυριέλλα Κουρεντή»

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης κατά της Μυριέλλας Κουρεντή στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Αφορμή στάθηκαν τα λόγια της Μυριέλλας Κουρεντή στο τελευταίο αγώνισμα σχετικά με τις επιτυχίες της ομάδας της στα έπαθλα φαγητού.

«Θέλω να πω από μεριάς μου στον Ανδρέα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά, πως το ότι εμείς τρώμε από τα έπαθλα, δεν σημαίνει πως και εμείς χορταίνουμε. Τρώγοντας ανοίγει το στομάχι και μετά μπορεί να πεινάς και λίγο περισσότερο. Σας το λέω γιατί μπορεί να το πάθετε κι εσείς αυτό. Εμείς το έχουμε πάθει», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Ανδρέας Ματθαιακάκης σχολίασε για την Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν ξέρω, πραγματικά ασχολίαστο. Εκείνη την ώρα δεν είχα κουράγιο να τοποθετηθώ  Λέω, δεν μπορεί να το άκουσα αυτό, είναι εριστικό. Βασικά δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Όπως είπα και αργότερα στα παιδιά, ,μπράβο τους που κερδίζουν, αλλά είναι σαν να ζούμε μόνο εμείς στο Survivor, όταν κάθεσαι και τρως κάθε μέρα και κοιμάσαι στο σανίδι. Το μόνο που έχεις είναι 2-3 αγωνίσματα, sorry κιόλας αλλά δεν είναι Survivor», σχολίασε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164