Site icon TLIFE

Survivor: Έξαλλη η Μαριαλένα με τον Ασημακόπουλο – “Έπαθα σοκ, το να δίνεις τον Σάκη είναι στρατηγική”

Ο Γιώργο Ασημακόπουλος αποφάσισε να βγάλει στον “τάκο” τον Σάκη Κατσούλη και έσπειρε τη διχόνοια στην παραλία του Survivor. Λίγο πριν από την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο θέμα και εκείνη ξέσπασε γι’ ακόμα μια φορά. Η ίδια θεώρησε την απόφαση του Ασημακόπουλου κίνηση στρατηγικής και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της. 

“Ήμουν σίγουρη ότι θα ψηφίσει εμένα και με το που άκουσα “Σάκης” έπαθα σοκ. Δεν συζήτησα τίποτα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τώρα εκείνος βάζει το φιλικό κριτήριο μπροστά και λέω γιατί δεν ψηφίζεις εμένα, που ήμασταν μόνο στην αρχή στην ίδια ομάδα. Με τον Σάκη είναι 2-3 μήνες στην ίδια ομάδα και μου φάνηκε περίεργο ότι δεν ψήφισε εμένα. Απλά θεωρώ ότι το να δίνεις τον Σάκη είναι σίγουρη στρατηγική και εμένα με στενοχωρεί πολύ, που δεν βγαίνει μπροστά να το πει…

Θα ήταν πολύ πιο τίμιο και αντρίκιο να έπιανε ο Γιώργος τον Σάκη να του το πει. Γι’ αυτό κιόλας περίμενα να ψηφίσει εμένα. Ήξερα ότι θα βάλει τους φίλους του μπροστά και θα ψηφίσει εμένα. Απλά δεν ξέρω γιατί δεν το παραδέχονται. Σεβόμαστε την άποψή σου, λόγο έδωσες; Απλά δεν μας κολλάει το κριτήριο…”, ανέφερε με ύφος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr