Site icon TLIFE

Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Γνώρισε τους γονείς του γοητευτικού fashion designer – Η αποκάλυψη για τον γιο τους

Δεν χωρά αμφιβολία πως ένας από τους πιο γοητευτικούς Μαχητές στο νέο Survivor είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο κούκλος Μαχητής είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Το πρωί της Τετάρτης, οι γονείς του Γιώργου Ασημακόπουλου μίλησαν στην εκπομπή Ευτυχείτε και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν στην κάμερα πως ο λόγος που ο γιος τους μπήκε στο Survivor ήταν για να κερδίσει δημοσιότητα!

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Ασημακόπουλος: Ο 29χρονος fashion designer που θα μαγνητίσει τα γυναικεία βλέμματα

“Καμαρώνουμε για τον γιο μας που μπήκε σε αυτό το παιχνίδι και στον στίβο. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Δύσκολες οι συνθήκες αλλά ο Γιώργος είναι αγωνιστής και Survivor. Θα αγωνιστεί και θα τα καταφέρει σε όλες τις συνθήκες. Τον θέλουμε στον τελικό. Είναι ανταγωνιστικός και πολύ μαχητικός. Είναι ένας άνθρωπος που σκέφτεται ελεύθερα, παρορμητικά και όπως θέλει. Είναι σωστό, όμως, να έχει και μια στρατηγική. Έχουμε οικογενειακή επιχείρηση… ο Γιώργος έχει πέντε καταστήματα. Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Και σε ποιον δεν αρέσει;” αποκάλυψαν χαρακτηριστικά οι γονείς και ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Δες το βίντεο:

 

© 2024 tlife.gr