Site icon TLIFE

Survivor: Η ώρα της απολογίας για την Κάτια Ταραμπάνκο – «Η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη»

Οριστικό τέλος σε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά της, θέλησε να βάλει η Κάτια Ταραμπάνκο στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Μετά τον έντονο καυγά στο συμβούλιο του Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις κάνοντας την απολογία της μπροστά στην κάμερα για τον χαρακτηρισμό της «κλέφτρας» ο οποίος και έχει επισκιάσει τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

«Ήταν σαν να έβλεπα το δικό μου το Survivor, την δική μου την φουρνιά. Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού απογοήτευσης», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο συγκρίνοντας με την περσινή της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

Και πρόσθεσε: «Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε: “Μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor. Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι”. Αρχικά χαίρομαι μέσα σε τεράστια εισαγωγικά που μου δίνεται μια ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο του Survivor», είπε αποφασισμένη η Κάτια Ταραμπάνκο.

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν έκλεψα λάδι και ρύζι»

Τέλος η παίκτρια του Survivor για άλλη μια φορά, ανέφερε πως δεν ευθύνεται για τις ποσότητες ρυζιού που βρέθηκαν στην καλύβα της, ενώ δεν γνωρίζει το παραμικρό για το λάδι το οποίο την κατηγορούν πως έκλεψε…

«Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην  τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Και κλείνοντας κατέληξε: «Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι έξυπνη, δεν θα με άφηνε να μπω».

© 2024 tlife.gr