Site icon TLIFE

Survivor: Η Σοφιάνα Αβραμάκη φουντώνει την κόντρα της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Δικό σου έργο είναι»

Στα άκρα παραμένουν οι σχέσεις της Σοφιάνας Αβραμάκη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor.

«Είμαι κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα», ανέφερε στο νέο επεισόδιο του Survivor η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Και πρόσθεσε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι! Σκέψου το», είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ακολούθησε ο μονόλογος της Σοφιάνας, η οποία μίλησε για την στήριξη που έδειξε στο πρόσφατο παρελθόν προς την Ασημίνα:

«Αυτό που με στεναχωρεί πραγματικά είναι ότι νιώθω πως η Ασημίνα ξεχνάει κάποια πράγματα, τα οποία δεν θα έβγαινα να τα πω γιατί τα έκανα όλα από την καρδιά μου αλλά οι συγκυρίες και τα γεγονότα μάλλον με έχουν φτάσει στο σημείο να πρέπει να τα υπενθυμίσω και στην ίδια και στον κόσμο.

Ποιος ήταν το στήριγμα σου από την αρχή! Ξεχνάς όταν έκλαιγες που έχανες τις επικοινωνίες, ποιος ήταν εκείνη να σου θυμίζει τα τραγούδια του συντρόφου σου… Ξεχνάς, όχι εγώ, δικό σου έργο είναι, ότι συμβαίνει σήμερα και ότι εξελίσσεται, είναι δικό σου έργο», είπε, μεταξύ άλλων, η Σοφιάνα στο Survivor.

© 2024 tlife.gr