Site icon TLIFE

Survivor: Η Σοφιάννα Αβραμάκη, ο Άρης Σοϊλέδης και η Τζο Μαριδάκη οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι δυο ομάδες πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Χθες Κυριακή, οι κόκκινοι ηττήθηκαν κα αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κατσαούνη

Απόψε το σκηνικό ανατράπηκε κι αυτή που έχασε, ήταν η μπλε ομάδα. Αν κι αρκετοί θα περίμεναν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα ήταν το μεγάλο «φαβορί» να βγει υποψήφιος, αυτό δεν συνέβη καθώς κέρδισε την ατομική ασυλία.

 

Έπειτα από ένα εκρηκτικό συμβούλιο, ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη ψηφοφορία καθορίστηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

 

Από την άλλη η Ναυσικά, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία για την κόκκινη ομάδα κι εξασφάλισε για ακόμα μια εβδομάδα την παραμονή της στο παιχνίδι, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Τζο Μαριδάκη ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τον Άρη Σοϊλέδη.

 

Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε δριμύ «κατηγορώ» κατά του Άρη για το γεγονός ότι ποτέ δεν τον έχει στηρίξει κι έχει δημιουργήσει υποομάδα με την Σοφιάννα Αβραμάκη, τον Μαίη Εμμανουηλίδου και τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

© 2024 tlife.gr