Site icon TLIFE

Survivor: Η “χέ@@ρα” του Αλέξη Παππά άναψε φωτιές στην παραλία – Πάρτι στο Twitter

Μια ημέρα μετά το ξέφρενο πάρτι της Ένωσης, οι δύο ομάδες του Survivor πλέον θα “συγκατοικούν” στην ίδια παραλία και συγκεκριμένα εκείνη των κόκκινων. Η μπλε ομάδα έφτασε κεφάτη με τη σημαία της και έτοιμη να εγκατασταθεί, με τα πρώτα προβλήματα να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς είχαν την πρώτη τους εμπειρία στη συγκεκριμένη παραλία και με το που έφτασαν άρχισαν να θυμούνται τα παλιά. Η τραγουδίστρια ήταν συγκινημένη, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός δεν μπόρεσε να ξεθάψει τις αναμνήσεις του, καθώς με έκπληξη ανακάλυψε πως το μέρος που… “έριξε την πρώτη του σταγόνα αίμα” έγινε… τούρκικη τουαλέτα από τον Κώστα Παπαδόπουλο!

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του είπε ότι ήταν απλά ένα αστειάκι, με τον Αλέξη Παππά να αναφέρει “Στο σημείο που ήμασταν με τον Τριαντάφυλλο και έκλαιγε, γιατί του έλειπε το παιδί και η γυναίκα του, στο σημείο αυτό είδα μια “χ@@τρα”. Μου είπε ο Κώστας ότι το έφτιαξε για πλάκα. Πού πας ρε καραμήτρο;”.

 

Κατά τη διάρκεια του έντονου καβγά για μια… ψεύτικη τουαλέτα, στήθηκε πάρτι στο Twitter! Οι χρήστες των social media, οι οποίοι δεν συμπαθούν και ιδιαίτερα τον Αλέξη Παππά, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη… τη “χ@@τρα”.

Δες τα καλύτερα tweets:

 

© 2024 tlife.gr