Survivor: Καταρρέουν Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Ασημακόπουλος – Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις

Γεμάτο συναισθήματα και καταθέσεις ψυχής θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, αφού οι εναπομείναντες παίκτες, μετά από περίπου έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ανοίγουν τις καρδιές τους και μοιράζονται τις πιο δύσκολες στιγμές τους με τους τηλεθεατές. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του νησιού, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καταρρέουν, αποκαλύπτοντας πολύ προσωπικά θέματα.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής εξομολογείται ότι πριν από 10 χρόνια παραλίγο να χάσει τη ζωή του από ένα ατύχημα με τη μηχανή. Ο επιχειρηματίας μιλά για ένα δύσκολο κεφάλαιο των παιδικών χρόνων του και ξεσπά σε κλάματα, ενώ η γυμνάστρια αναφέρει με δάκρυα στα μάτια ότι η μητέρα της γέννησε τα αδέρφια της, όταν ήταν μόλις 14 ετών.

 

Διάβασε ακόμα: Survivor spoiler: Ο δεύτερος νικητής της ασυλίας και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

 

Ηλίας Μπόγδανος: “Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και οι γιατροί μου έλεγαν ότι είχα πολύ λίγες πιθανότητες να ζήσω…”.

Γιώργος Ασημακόπουλος: “Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια… Είχα στήριγμα και τον αδερφό μου τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρός τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται…”.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: “Η μαμά μου έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, έκανε τα αδέρφια μου στα 14, που αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν έχει ζήσει σαν έφηβη…”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164