Survivor: «Λύγισε» η Παρασκευή Κερασιώτη – «Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, η μαμά μου είναι “το κορίτσι μου”»

Μια στιγμή «αδυναμίας» είχε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η Παρασκευή Κερασιώτη.

Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο, συζητώντας με τους συμπαίκτες της αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα της.

«Σε όλους λείπει η οικογένεια, αλλά εγώ είμαι εδώ για αυτό τον λόγο. Για την μαμά μου. Από τότε που έχω έρθει τους σκέφτομαι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου και από ανθρώπους που αγαπάς. Απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, έχεις επιλέξει να είσαι εδώ», είπε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Και συνέχισε: «Ο λόγος που έχω έρθει εδώ είναι η οικογένειά μου και η μαμά, άρα παλεύω κάθε μέρα για να μείνω εδώ. Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου η μαμά μου είναι “το κορίτσι μου”. Προσπαθώ πάρα πολύ να την βοηθήσω για την ξαναδώ να χαμογελάει, γιατί ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τον θάνατο του μπαμπά μου. Τα Χριστούγεννα θα έχουν περάσει τρία χρόνια που λείπει από κοντά μας, οπότε για εμένα αυτή τη στιγμή το στήριγμά μου είναι η μαμά μου. Εύχομαι να μπορέσω να της προσφέρω όσο έχει προσφέρει εκείνη για εμένα». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164