Site icon TLIFE

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου στο Survivor, o Γιώργος Κατσαούνης αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στο συμβούλιο του νησιού, τον πρώτο λόγο είχε η κόκκινη μάδα που θα έπρεπε να δείξουν στην κάλπη τον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην ομάδα τους. Για αυτό και οδηγήθηκαν στην ψηφοφορία του Survivor.

Σε αυτό το συμβούλιο δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, καθώς κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Έτσι, εξασφάλισε την παραμονή στο Survivor για μία ακόμη εβδομάδα ενώ θα πρέπει προσεχώς να «δείξει» έναν συμπαίκτη του.

Αμέσως μετά τις ψήφους της ομάδας, ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους με αποτέλεσμα να βγει στον τάκο.

«Το περίμενα δεν το περίμενα, για να με ψηφίσει η ομάδα μου το θεωρεί σωστό. Οπότε κάτι βλέπει η ομάδα που εγώ δεν βλέπω πάνω μου. Δεν ξέρω γιατί με ψήφισε η ομάδα μου. Μπορεί να έχω δώσει αφορμές και να μην το έχω καταλάβει. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αδύναμος και αυτό θα το κρίνει ο λαός» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης, αφού άκουσε τα αποτελέσματα. 

© 2024 tlife.gr