Site icon TLIFE

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τις σημαντικές αλλαγές στο νέο reality επιβίωσης

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ότι το Survivor επιστρέφει νωρίτερα απ’ ό,τι το περιμέναμε, ο Γιώργος Λιανός βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Summer’s Cool». Ο παρουσιαστής μίλησε για το νέο Survivor και αποκάλυψε δύο αλλαγές που θα δούμε στο νέο reality επιβίωσης.

Η πρώτη είναι ότι θα δούμε φρέσκα πρόσωπα στο γυαλί, άτομα που δεν έχουν περάσει ξανά από το Survivor. Άρα, πρώην παίκτες δεν θα υπάρχουν στο νέο φορμάτ.

«Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμα και στα χρώματα των ομάδων. Όχι, παλιούς παίκτες δεν θα δούμε», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Η δεύτερη αλλαγή που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός είναι η χρονική διάρκεια. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, το νέο Survivor θα κρατήσει λιγότερο και όχι έξι μήνες, όπως ήταν μέχρι τώρα.

Το νέο reality που θα δούμε στις οθόνες μας θα είναι ένα τελείως διαφορετικό concept, απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει στις 7 προηγούμενες σεζόν. «Φέτος θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό», ανέφερε στον αέρα του ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής.

© 2024 tlife.gr