Survivor: Ο Κώστας κατακεραυνώνει τον Τριαντάφυλλο – “Δεν έτρεξε, δεν ίδρωσε και θα φάει κιόλας”

Μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας με τη νίκη της κόκκινης ομάδας του Survivor, ο Κώστας Παπαδόπουλος “τα έβαλε” με τον Τριαντάφυλλο, καθώς τον κατηγόρησε ότι θα φάει ενώ δεν έχει αγωνισθεί για τη νίκη.

Το συγκεκριμένο σχόλιο εξόργισε τόσο τον Τριαντάφυλλο όσο και τον Αλέξη Παππά, οι οποίο έσπευσαν να του απαντήσουν. Μία έντονη λογομαχία ξεκίνησε ανάμεσα στους τρεις άντρες και χρειάστηκε να επέμβει ο Γιώργος Λιανός για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

“Ο Τριαντάφυλλος είναι ο καλύτερος του νησιού. Δεν έτρεξε, δεν ίδρωσε και θα φάει κιόλας. Συγχαρητήρια. Εγώ είμαι εδώ και αγωνίζομαι. Αυτός δεν αγωνίζεται και τρώει κιόλας”, ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Τότε, ο Αλέξης Παππάς πήρε το λόγο και του απάντησε με έντονο ύφος: “Έτσι είμαστε εμείς εδώ στην κόκκινη φίλε! Αυτό έχει να πεις στην ήττα σου; Κάνε μας τη χάρη! Σε έτσουξε τώρα… Θα σε συμβούλευα να δεις τα δικά σου λάθη, τα τοτέμ που έχεις φτιάξει στην παραλία δεν βοηθάνε καθόλου”.

“Εγώ τιμάω το μπλε που φοράω, εκείνος τιμάει το κόκκινο; Το τίμησε παίζοντας καράτε”, συνέχισε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

“Κώστα, το τίμησα χθες που χάσαμε και είπα στην ομάδα μου να με ψηφίσει. Τι άλλο να κάνω; Έλα να φας το φαγητό μου ρε Κώστα… Αλλά ξέρεις κάτι; Εγώ μπορώ να μείνω και να σε γλεντάω χορεύοντας. Είμαι στην ομάδα μου, φάε την ήττα σου εσύ και χαλάρωσε”, απάντησε εκνευρισμένος ο Τριαντάφυλλος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164