Survivor – Παρασκευή Κερασιώτη: «Υπάρχει κακή συμπεριφορά απέναντι στη φυλή μου»

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου κάνοντας πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό.

Δύο ομάδες, 18 παίκτες, πέφτουν στον στίβο μάχης διεκδικώντας την παραμονή τους στο Survivor.

Ανάμεσά τους και η Παρασκευή Κερασιώτη, η γνωστή τσιγγάνα και πρώην μοντέλο του GNTM το οποίο μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε, τα φτωχικά χρόνια και την απώλεια του πατέρα της. 

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από μια πάρα πολύ φτωχή οικογένεια.  Πολύ πιο παλιά, δεν ζούσαμε όπως ζούμε τώρα, ζούσαμε σε συνθήκες survivor θα πω. Όταν έφτασα την πρώτη μέρα στο νησί είπα βρίσκομαι στη φύση μου», δήλωσε στην κάμερα του Survivor η Παρασκευή Κερασιώτη. 

«Είχα μια οικογένεια με αρχές και αξίες. Δυστυχώς έχω χάσει τον μπαμπά μου, είναι για εμένα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ακόμα δεν έχω βρει τα πατήματά μου», πρόσθεσε για τον θάνατο του πατέρα της.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σήμερα υπάρχει αυτή η κακή συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι από τη φυλή μου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν δεν γνωρίσεις πρώτα τον άλλον, να γνωρίσεις βιώματά του, πώς είναι στη ζωή του, τι ακριβώς έχει κάνει, δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρίνεις», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη κατά την είσοδό της στο Survivor.

Δες ακόμα: Η Παρασκευή Κερασιώτη στο Survivor: Ποια είναι η Τσιγγάνα με τα δύσκολα παιδικά χρόνια – Ο θάνατος που την συγκλόνισε και το GNTM

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164